Kommande pianon - i verkstaden just nu!

Vi listar några av våra kommande pianon som vi arbetar med just nu i verkstaden. De flesta listade pianon kommer att vara klara inom ca 1-2 veckor. Pianon som kräver större renoveringar kommer dock ta längre tid att färdigställa.


Malmsjö mod. 120

Svenskt piano, Malmsjö, i traditionell stil i franskpolerad blank svart. Ett svenskt piano från Malmsjös bästa tillverkningstid! Stor och rik klang med mycket bas tack vare sina 120 cm. Medelhårt till lätt anslag med mycket god precision. Pianot har 85 tangenters elfenbensklaviatur i perfekt skick och Malmsjös egen mekanik tillverkad endast av traditionella material. Pianot passar som instegsmodell och för mer avancerat spelande.

Pianot levereras fullständigt genomgånget, mekanikjusterat och stämt av pianotekniker för bästa möjliga anslag och klang. Alla mässingsdetaljer är polerade. Pianot levereras nystämt.


Pris: - kr

6 månaders ränte- och avgiftsfri delbetalning: - kr/månad

Ingår i priset:

Grön check piano Transport inom Stockholm och Uppsala.

Grön check piano Pianopall

Grön check piano Tre års garanti.


Pianot levereras fullständigt genomgånget i både möbel och instrument. Möbeln och all mässing har poleras till högglans. Instrumentet har gåtts igenom fullständigt med en komplett mekanikjustering där samtliga justeringsmått utförts. Pianot är grovstämt och finstämt. Allt för att erhålla bästa möjliga anslag, klang och stämning. Vårt mekanikjusterings- och stämningsarbete är godkänt av Stockholms Kulturskola. Se referens!


Serienummer: 14508

Tillverkningsår: 1937

Möbelutförande: Blank svart

Klangfärg: Medelhård till varm

Mekanik: Malmsjö

Klaviatur: 85 tangenter i elfenben och ebenholts

Extrautrustning: -

Tillverkningsort:Göteborg, Sverige


Mått

Höjd: 120 cm
Längd: 149 cm
Djup: 62 cm


Kontakta oss eller ring 018 444 04 83 för mer information.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Klicka på bilden för att förstora och visa bildgalleri. Då det är stora bilder kan det ta några sekunder innan bilderna laddats.