Pianoflytt Stockholm och Uppsala!

Vi utför pianoflytt i Stockholm och Uppsala men vi gör också längre transporter enligt överenskommelse. Nu har du möjlighet att få pianoflytten eller flygeltransporten utförd med RUT-avdrag!

Vi har lång erfarenhet av pianoflytt i Stockholm och Uppsala. Vår rekommendation till dig som behöver ha ett piano eller en flygel flyttad är kort och gott - gör det inte själv! Ta professionell hjälp så undviker du onödiga risker att skada både instrument och rygg. Vi utför pianoflytt i Stockholm och Uppsala till fast pris. Kontakta oss på telefonnummer 018 444 04 83 eller maila oss på info@pianorgel.se för att få en offert.. För att kunna ge dig en offert på din pianoflytt i Stockholm eller Uppsala behöver vi uppgifter om antal trappor som pianot eller flygeln skall bäras ned och upp och också pianots höjd eller flygelns längd.

Du kan också få en offert på en pianoflytt i Stockholm eller Uppsala genom att fylla nedanstående formulär för pianoflytt. För att få en offert på en flygeltransport i Stockholm eller Uppsala fyller du i offertformuläret för flygeltransport.

Nu kan du få pianoflytten eller flygeltransporten utförd med RUT-avdrag om tranporten är en del av en bohagsflytt. RUT-avdraget uppgår till 50% av arbetskostnaden.

Vi erbjuder även magasinering av pianon och flyglar. Vi magasinerar ett piano för 300 kr/månad inklusive moms och 500 kr/månad inklusive moms för magasinering av en flygel. Vårt pianolager är självklart klimatkontrollerat och håller jämn rumstemperatur året runt.Formulär för pianoflytt

Offertformulär för pianoflytt
*obligatoriska fält

Formulär för flygelflytt

Offertformulär för flygelflytt
*obligatoriska fält